Miért válasszam a Tiptappa díszpárnáit?

2018.06.30.

Miért válasszam a Tiptappa díszpárnáit?

 

Működésünk kezdete óta találkozunk olyanokkal, akik felvetik nekünk a nagy kérdést?

Miért válasszam a Tiptappa díszpárnát, miért rendeljek webáruházból, ha bemegyek ebbe és ebbe a lakberendezési nagyáruházba, vagy hipermarketbe, és leveszem a polcról?!

Ez valóban így van, és sokszor olcsóbb is.

DE!

Ruhából, cipőből, táskából, stb. is megvehetjük a kínait, vagy vehetünk drágábban jobb minőségű, tartósabb terméket.

 

Az alábbiakban összeszedtünk pár érvet, ami a Tiptappa díszpárnák mellett szólnak:

  • EGYEDI: egyrészről személyre szabhatók, másrészről kis darabszámban készülnek. Mintás párnáinkból is csak pár darab készül, így nem valószínű, hogy vendégségbe menvén szembe találkozunk szeretett díszpárnánkkal. A grafikákat mi készítjük, ez is garantálja az egyediséget. Olyan termékeket is készítünk (masni párna, balerina párna, csomópárna) amiket ipari körülmények között nehézkes előállítani, ezért nem találkozhatunk velük a nagyáruházakban.

 

 

  • KÍVÁLÓ MINŐSÉG: Minden egyes díszpárna úgy készül, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, mind a huzat anyaga, mind a töltet, a húzózár és a minta készítésénél használt fóliából is.

 

  • KINÉZET: a Tiptappa díszpárnákból nem sajnáljuk a töltetet, így nem fordulhat elő az, ami nagyáruházaknál látható, hogy a párna összeesik, nincs tartása. Az arany és ezüst minták valódi arany és ezüst hatású fóliából készülnek, nem sárgából és szürkéből. A fóliák tökéletesen takarnak, ezért a sötétebb színeken, a világosabb minták is tökéletesen érvényesülnek, szép karakteresek.

 

 

  • TARTÓSSÁG: mivel minőségben a maximumra törekszünk, az befolyásolja az élettartamot. Termékeink hosszú távon megőrzik minőségüket, a fóliás eljárásnak köszönhetően a minta nem kopik, többszöri mosás után sem!

 

  • ÁRAK: A fentebb felsorolt érvek mellett mégis megfizethető, a többi céghez hasonló áron kínáljuk termékeinket

 

  • MAGYAR: Igen, vannak, akiknek ez is nyomós érv (nekünk is). Mára sokan belátták, hogy a magyar termékek között is vannak ugyanolyan, vagy jobb minőségűek, mit a külföldi változat, SŐT, ha magyar terméket vásárlunk, azzal segítjük a magyar gazdaságot.

 

 

Most jöjjenek azok az érvek, amik a webáruházas vásárlás mellett szólnak:

 

  • KÉNYELMES: ezt nem is kell taglalni, csak leülünk a számítógépünk mellé, bármikor, és kiválasztjuk a megfelelő darabot

 

  • ÁTTEKINTHETŐ: ez is magáért beszél. Nem kell rohangálnunk a sorok között, egyszerűen csak végig görgetjük az oldalt.

 

  • RUGALMAS: nem nekünk kell a termékért menni, hanem az jön hozzánk. Választhatunk, hogy otthonunkba, munkahelyünkre, vagy egy tetszőleges csomagpontra szeretnénk szállíttatni.

 

A szállítás gyors, 3-5 munkanap, és, ha a termék mégsem olyan, amilyenre gondoltunk 14 naptári napon belül elállhat a vásárlástól, és a pénzt visszautaljuk!

Szóval, ezért válasszon Tiptappa díszpárnát! :)

 

NDM5ZTFi